miercuri, 11 ianuarie 2017

Recomandări de filme

Bună tuturor, am revenit mai repede decât m-aș fi așteptat
Dacă tot vacanța a fost prelungită cu încă o săptămână și mă plictiseam, am zis să mai postez ceva pe blog.
Să nu ne mai lungim atât cu vorba și să trecem la subiect
 Voi face o recomandare sau două, trei, la fiecare categorie de film

1- Comedie
 • Who am I?
Un film tare amuzant pe care l-am urmărit de mai multe ori şi e preferatul meu.
 • Rush Hour
Legătura între  cele două filme este prezeţa simpaticului actor Jackie Chan alături de Chris Tucker care sunt tare amuzanți.
 • New York taxi

  Un film pe care nu puteam să nu-l amintesc
  Belle Williams (interpretata de Queen Lățita) este un as al vitezei. Conducând in tromba pe străzile New York-ului, ea si-a câștigat reputația de cel mai rapid șofer de taxi din oraș. Acesta este, însă, doar o mica parte din adevăratul sau vis: sa conducă o mașina de curse si sa câștige un raliu. Belle se afla deja aproape de a-si atinge ținta, când este deturnata din calea sa de polițistul Andy Washburn (interpretat de Jimmy Fallon), ale cărui calități de a lucra sub acoperire sunt la fel de inexistente ca si abilitatea de a mânui volanul.
  Washburn se afla pe urmele unei bande braziliene de spărgători de bănci, conduse de frumoasa si calculata Vanessa (interpretata de Gisele Bundchen). Deoarece permisul tocmai ii fusese ridicat din cauza modului sau catastrofal de a conduce, Washburn apelează la Belle si o convinge sa-l ajute in urmărirea bandei conduse de Vanessa. Belle este dispusa si capabila sa atingă orice viteza si sa încalce orice fel de regula.

2- Acțiune

La acesta categorie aș putea scrie și zeci de pagini, având multe filme preferate
 • Star Wars
Da, chiar el, voi merge să văd și ultima parte apărută Rogue One săptămâna acesta pentru că așa îmi place mie să-mi sărbătoresc zilele de naștere
 • The Mechanic( Mecanicul)
L-am ales pe acesta deoarece este cu actorul meu preferat: Jason Statham
Un film care te captivează și care merită văzut
Statham joacă rolul lui Arthur Bishop, un asasin profesionist specializat în tehnicile de ascundere a locului faptei, reușind să dea întotdeauna aparență de accident, sinucidere sau crime minore.

3- Thriller
 • The Hateful Eight (Cei 8 odioși)

Un film mai scârbos puțin dar cu siguranță unul care merită văzut.
 • Disturbia (Suspiciunea)


La un an după ce un accident de mașină a curmat viața tatălui său, studentul în vârstă de 17 ani Kale Brecht este acuzat de atac deosebit de grav după ce profesorul lui a făcut o remarcă personală referitor la tatăl lui, iar Kale este condamnat la trei luni de arest la domiciliu. El este „echipat” cu o brățară de picior electronică pentru a fi monitorizat și a se asigura că nu părăsește domiciliul, având voie să se deplaseze doar 100 de metri în afara casei.
După ce mama lui Kale, Julie, îi taie accesul la cablul TV, jocurile video și muzică din dorința de-a reduce costurile și a-l face să fie ceva mai creativ în jurul casei, el începe să devină claustrofobic și își spionează vecinii, inclusiv pe Robert Turner un bărbat care are o aventură amoroasă cu menajera sa. De asemenea, el îi spionează și pe băieții care obișnuiau să-i facă diverse poante și pe noua vecină, Ashley Carlson , pe care o observă în mod deosebit împreună cu prietenul lui cel mai bun, Ronnie , în timp ce se scaldă în piscină.
Kale și Ronnie încep să caute mai multe informații cu privire la Turner atunci când Kale observă niște lucruri stranii care se petrec în casa acestuia, lucruri care-l fac să creadă că ar putea fi un criminal în serie. Ashley își dă seama că este spionată de cei doi, însă în cele din urmă ajunge să devină prietenă cu ei, alăturându-se și ea investigațiilor lui Turner.
Acesta e unul dintre preferatele mele, nu mă întrebați de ce dar așa e.
 • Nerve -am văzut de curând în urma recenziei și scurta citire de pe cartea prietenei mele, Catrina http://catrinaionescu.blogspot.ro/ și mi s-a părut interesant/ă.

4- Horror   http://www.cinemacity.ro/
Categoria mea preferată, mai mult sau mai puțin.
 • Aliens - Misiune de pedeapsăFilmul l-am văzut aseară împreună cu tatăl meu și mi-a plăcut deci dacă nu l-ați văzut încă vă invit să faceți acest lucru.
 • Ouija 2: Origin of Evil


Acest film l-am văzut împreună cu clasa la cinematograful http://www.cinemacity.ro/ din AFI Palace Cotroceni dar nu a fost atât de înspăimântător însă jump scare-urile au fost foarte bune totuși.


Da, cam acestea au fost recomandările de filme, sper că mi-a ieșit iar vouă că v-a plăcut.
Vouă ce filme vă mai plac, vă aștept cu comentarii.

Vă aștept și pe Facebook : https://www.facebook.com/catalin.iacob.9619

Până data viitoare, toate cele bune :))Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu