marți, 28 martie 2017

Jumătatea Pierdută de Sally Green - RecenzieBună tuturor!❤

Iată recenzia ultimului volum al trilogiei Half Life

Sinopsis:

Alianța riscă să piardă războiul, iar arma ei supremă, vrăjitorul adolescent Nathan Byrn, își pierde încet mințile.
Cu toate omorurile din palmares, Nathan tot n-a reușit să pună capăt regimului despotic al Consiliului Vrăjitorilor Albi din Anglia. Și nici să-și atingă țelul personal: să se răzbune pe Annalise, fata pe care a iubit-o pe vremuri, înainte ca ea să comită o crimă de neconceput.
Gabriel, tovarășul său cel mai apropiat, îl îndeamnă să fugă împreună și să se stabilească într-un colțișor liniștit de lume. Însă e posibil ca nici măcar dragostea lui Gabriel să nu-l mai scape cu viață din război și nici să-l salveze de sine însuşi.
Mai mult decât o simplă poveste cu vrăjitori și vrăjitoare din Europa zilelor noastre, volumul final al trilogiei Half Life este o meditație dureroasă pe tema supraviețuirii și exploatării, a binelui și-a răului, precum și a riscurilor pe care ni le asumăm atunci când iubim.

Recenzie:

A sosit și momentul acesta, cum nimic nu este nesfârșit, așa este și trilogia Half Life.
Ultimul volum a fost total diferit așteptărilor mele, mi-a plăcut că a avut multă acțiune și momente care te țin cu sufletul la gură.
Însă nu puteau lipsi și lucrurile mai puțin plăcute, cel puțin de la momentul cu atacul vânătorilor de la tabăra alianței dar și moartea prietenilor și mai ales cea a partenerului său, Gabriel, cea mai tragică parte.
Oricum, ultimul volum preia perfect acțiunea din precedentul, Nathan continuă lupta contra Consiliului dar și dorința de răzbunare pentru moartea tatălui său.
Acum Nathan este centrat pe 2 lucruri, să învingă regimul lui Soul și să o găsească pe Annalise cu scopul de o ucide.
În volum este prezentată toată desfășurarea de forțe pentru a se face dreptate în lumea vrăjitorilor iar albii și negrii să trăiască împreună în bunăstare.
Acest ultim volum m-a făcut să visez cu ochii deschiși și mi-a atras în totalitate atenția, multe lucruri care se petreceau în jurul meu făceau legătură cu acțiunea cărții, cum ar fi prietenii care-ți sunt alături sau răutățile celor din jur care te judecă pentru că ești diferit.
Mie unul mi-a plăcut mult această serie și sper să mai găsesc și alte cărți atât de frumoase, doresc să-i mulțumesc Catrinei pentru primele 2 volume, succes în continuare în tot ceea ce faci nu numai în scris 😘
Cam atât despre această carte, a fost cam scurtă recenzia dar asta este, dacă spuneam mai multe vă stricam surpriza, deci, mergeți să o citiți dacă nu ați apucat😊

Aveți aici linkurile de la recenziile primelor 2 volume:

Mulțumesc pentru atenție, sper că v-a plăcut!
Vă invit în secțiunea de comentarii cu păreri și cu ce mai vreți voi :)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu