marți, 18 aprilie 2017

MASCARADA de Oana Stoica-Mujea

Înainte de a începe aș dori să vă urez tuturor un Paște Fericit și Hristos a Înviat!
Am avut mai multă treabă, teste la liceu și pregătiri de paște și din acest motiv nu am mai postat.
Sinopsis:

Gina Gros este o femeie frumoasă și inteligentă. Și absolut normală, dacă nu s-ar fi dus de bună voie într-un ospiciu privat din apropierea Bucureștiului. Mai mult, declară că a comis o crimă și nu mai vrea să trăiască în libertate. Nu poate să spună pe cine a ucis. Nici când sau unde a făcut-o. Ancheta poliției nu descoperă nicio victimă și aproape nimeni nu mai crede în vorbele femeii. Doar Mihai Iordache, încăpățânatul comisar din precedentele volume ale seriei, consideră că are un caz.

Atunci intră în scenă Iolanda Știreanu – Lala, pentru apropiați. Și nu oricum, ci infiltrată în sanatoriu de către Iordache, în rol de schizofrenică. Doar că Lala are deja o reputație în rândul psihiatrilor. Face terapie, încercând să se pună pe picioare după ce a fost în comă șase luni, în urma unei tentative de omor. Se duce la psihiatru pentru a-și înfrânge fricile și pentru a înțelege ce i s-a întâmplat de fapt. Cu toate astea, când i se propune să intre sub acoperire în ospiciu, acceptă fără să stea pe gânduri.


Recenzie:

E prima carte de acest gen citită, să fiu sincer, am citit-o de două ori pentru a înțelege mai bine iar în concluzie, a meritat să o citesc, mi-a plăcut.
Cartea aceasta mi-a captat mult atenția, poate pentru că este o carte polițistă iar de câteva luni sunt centrat pe tot ce ține de lucrurile polițiste, de exemplul jocul de pe Facebook "Criminal Case".
Povestea cărții este una foarte interesantă iar pe mine unul m-a făcut să mă simt parte a celor întâmplate în carte.

Aș spune despre această carte că oferă prin fiecare dintre poveștile întâlnite în fiecare capitol, ocazia de a pune cap la cap fiecare indiciu care în final să te ducă la momentul în care descoperi ce s-a întâmplat.
Prefer să nu spun mai multe despre povestea cărții pentru a vă lăsa pe voi să o descoperiți și așa să vă jucați și voi cu imaginația pentru a pătrunde în poveste și a deveni niște detectivi 😉

Vreau ca pe final să-i mulțumesc Alexandrei (ALE) pentru că mi-a împrumutat-o și astfel mi-a oferit ocazia să vă împărtășesc și vouă impresia despre această carte:3

Până data viitoare vă doresc numai bine și sper că v-a plăcut, vă aștept în comentarii cu impresii și recomandări 😺


2 comentarii:

 1. Eu o citisem foarte repede pentru că mi-a plăcut, mai ales personajele( Lala m-a cucerit din prima). Am terminat cam în două-trei zile cartea, finalul m-a lăsat puțin rece, voiam să continue, să nu se termine așa brusc totul. Dar orice e frumos are un sfârșit, din păcate.
  Reușită recenzie, mă bucur că ți-ai făcut timp special pentru Mascarada, e una dintre putinele cărți care mi-a rămas la suflet:3
  Succes în continuare <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aww,ce drăguţ,îţi mulțumesc mult de tot pentru susţinere :3
   Te pup şi îmbrăţişz :* <3

   Ștergere